Mihai Serban

12/10/2006

Un viitor concurent la curse auto in Nord America – Gabriel Ursache

Filed under: masini — admin @ 20:14

Articol preluat de pe www.observatorul.com .

GABRIEL URSACHE , un nume bine cunoscut de orice persoana pasionata de automobilism in Romania. A debutat in campionatele nationale in Romania in 1997, reusind sa obtina un titlu de vicecampion la clasa, inca din primul sezon, dupe care performantele au continuat sa fie tot mai bune.

Acum se afla in Canada – Toronto unde s-a pregatit singur, masina care o vedeti (n.n in forma tiparita a Observatorului ) este echipata de el , gata sa inceapa si aici noi curse iar noi ii dorim frumoase performante.

R- Ai abandonat Romania , unde erai mereu pe podium , in anul 2003.
De ce ai preferat sa pleci in necunoscut , sa o iei de la capat cand cei mai multi ar fi fost impacati cu sine ?

G.U.. Eram constient ca nu e maximul performantei pe care o pot atinge in acest sport . Imi place adrenalina , recunosc . Poate e felul meu de a ma revolta impotriva banalitatii existentei noastre cotidiene .

R- Activitatea ta competitionala se caracterizeaza printr-o evolutie continua .

G.U.. Da .Aparitii la TV, in revistele auto, ocuparea locului I in Raliul Romaniei gr . H in 2003 , in 2004 , participarea la turnarea cascadoriilor cu masini in filmul "7 SECONDS" cu Wesley Snipes…sunt cateva dintre reusite ..
In toate competitiile m-am descurcat pe cont propriu , fara accidente , rezolvand pana si problemele tehnice cand se impunea …daca tot ma pricepeam

R- Privind in urma , cum ti se pare ca a fost drumul pana aici ?
G.U.. Prefer sa privesc cu incredere in viitor . Sigur ca a fost greu , dar pentru ati atinge sopurile trebuie sa definesti clar ceea ce-ti doresti si sa fii constient ,de la inceput ,ca nu va fi usor , dar daca pui toata energia in slujba implinirii visului este imposibil sa nu reusesti .

R – Sa inteleg ca vei participa la raliuri si aici in Canada .

G.U.. Sunt de 2 ani in Canada si am reusit sa pun totul la punct pentru a incepe in forta anul 2007 Sunt primul si singurul roman (deocamdata) ce va participa oficial la cursele auto in Canada. Masina e gata ; investitia se situeaza in jurul sumei de 80000 CAD (N.R banii ia facand muncind non stop, programe prelungite, fara wekenduri.). Singura problema a acestui sport este necesitatea suportului financiar . Pana acum, singurul sponsor am fost eu . Acum, sperantele se indreapta catre persoanele interesate in a-si promova imaginea atat pe plan regional in Ontario cat si in Nord-America , mai exact Canada si USA .
Trebuie amintit faptul ca , in 2006 , Federatia Canadiana de Raliuri a incheiat un contract pentru promovarea TV a raliurilor in Canada, pentru urmatorii 5 ani .

R – Stiu ca esti un foarte bun inginer auto .
Nu te-ai gandit sa impartasesti din cunostintele tale ?

G.U.. Incerc sa ma implic in fiecare aspect al carierei mele . Pentru moment, intentionez sa acord consiliere , pe e-mail ( gabi.ursache@gmail.com ) in orice problema legata de masini , nu doar aspecte tehnice ; chiar si atunci cand se doreste achizionarea unei masini , cum sa se faca alegerea perfecta .
Absolut orice intrebare din acest domeniu isi va gasi raspunsul , doar in scriu deocamdata .
In planurile mele , pentru a sustine participarea la curse , intentionez sa am propriul service auto

R- Este ceva ce ai dorit mult sa faci si nu ai reusit inca ?

G.U.. Sa particip in cursele de NASCAR. .
Va asigur de un singur lucru , ca nu este doar un vis . Planurile vor demara cu inceputul sezonului 2007 in februarie la primul raliu pe zapada in Quebec.
Multe altele , se pot afla pe site-ul ( www.ursacheracing.com ) .
Oricine se va implica va beneficia de o promovare maxima .

R Prezenta unui roman in cursurile auti din Nord America este o nouatea. Revista noastra iti sta la dispoziti in continuare.
Iti dorim succes Gabriel si – i invitam pe cei care vor sa fie alaturi de tine sa urmareasca site-ul www.ursacheracing.com si sa-ti scrie la gabi.ursache@gmail.com
Esti un baiat tanar, destoinic si tenace. Sucesul va fi cu tine.

G.U.. E o marte bucurie pentru mine sa am sprijinul moral si daca e posibil si material al comunitatii romanesti. O comunitate pe care o respect si o apreciez.
Vreau sa-i multumesc Observatorului pentru prima mea aparitie si primul meu interviu in Nord America.

R. Curaj si succes Gabriel !

www.observatorul.com                                        Observator    10/2/2006

Powered by WordPress