Mihai Serban

28/01/2011

Cum se fura banii pacientilor cu acte in regula si cum viata noastra este in mare pericol, atunci cand avem nevoie de servicii medicale de la statul Roman.

Filed under: medical,Pensionari,social — admin @ 13:52

Scriu pentru a dovedi inca o data , daca mai este nevoie,                In ziua de 20 Ian 2011, sotia mea a avut simptomele caracteristice unui infarct,
-        La 08.10 am sunat la 112 si am solicitat o masina pentru un infarct
-        La 08.30 se prezinta o autosanitara cu asistenta
-        Asistenta suna la telefon si confirma infarctul si solicita masina cu medic, Nu stiu ce I s-a spus, dar a raspuns ca va face ce trebuie si va aduce pacienta la spital.
-        La ora 09.00 ajungem la Spital Sinaia si o conecteaza la aparatura specifica sub supravegerea dr.Geanta.
-        Se solicita de catre spital ambulanta cu medic, pentru transportul bolnavei la Ploiesti
-        Ambulanta pleaca de la Ploiesti catre Sinaia
-        Familia pacientei alege sa o transporte la Brasov, la Clinicco.
-        Se precizeaza ca ambulanta nu are voie sa iasa din judet si ca se poate merge la Brasov, numai contra cost.
-        Acceptam sa platim diferenta de drum, desi pentru UN PACIENT CU INFARCT NORMAL ALEGI VARIANTA CEA MAI SCURTA, PLOIESTI 60 KM FATA DE BRASOV 40 KM,
-        De pe drum cineva din ambulanta, ma suna si ma intreaba daca poate sa faca chitanta, de parca asta era problema nr 1
-        Ambulanta preia pacienta de la Spital Sinaia si I se indica adresa clinicco Brasov, SOFERUL SPUNE CA NU STIE UNDE ESTE ADRESA SI NU ARE GPS, PROPUNE SA URMARESC SALVAREA PANA LA INTRAREA IN BRASOV, IAR DE ACOLO SA TREC EU IN FATA, PANA LA DESTINATIE.
-        Ajungem la Clinicco, pacienta este preluata de echipa de la urgentA si intr-o ora este facuta operatia si viata salvata
-        . MULTUMESC CLINICCO SI DR ORTAN SI DR. URSU, EXCEPTIONALI. Au salvat viata sotiei mele, in Romania.
o   Ajungem la partea financiara a actiunii si primesc o chitanta (copia in anexa), in care se calculeaza plata intregii distante Ploiesti – Brasov, desi poate ar fi trebuit sa platesc cel mult, Busteni-Brasov.
-        1. Dupa 40 de ani de contributie la sistemul de asigurari, ce mai este gratuit asigurat si ce nu, pentru ce platim ?
-        2. De ce in Sinaia, sau in statiunile Vaii Prahovei, nu exista salvare cu medic pentru cazuri de infarct sau alte asemenea urgent.
-        3. De ce cand fata de Busteni, Brasovul este la numai 40 km, iar Ploiesti la 60, nu se alege varianta cea mai scurta, in interesul pacientului, in astfel de cazuri timpul de la infarct, pana la interventie se masoara in minute.
Va multumesc

Mihai Serban

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress